Erkek İlgisizliğine Küçük Bir Öneri

Günümüz modern yaşam koşullarında ilişkilerdeki en büyük sorun, erkeklerin kadınlara karşı olan ilgisizliği ana neden olarak dikkat çekmekte. Tam da hayatınızın erkeğini bulduğunuzu düşündüğünüz anda, uzun vadede evlilik hayalleri kurarken ve hatta mobilyalarınızı bile seçmişken erkeğinizin sevgisinden ve size karşı olan tavırlarından mutlaka şüpheye düştüğünüz olmuştur. Erkek arkadaşınız ilişkinizin ilk günlerinde sizinle vakit geçirmek için aşırı çaba gösterecek ve siz de bundan ziyadesiyle memnun kalacaksınız. Ama günler geçtikçe erkekteki heyecan azalacak ve O artık normal hayatına geri dönüş yapacaktır. Bu durum kadının kendisini ve sevdiği kişiyi sorgulamasına ve hatalar aramasına sebep olmaktadır.

Erkek doğası gereği genlerinde avcı içgüdülerine sahiptir. Bu sebepten dolayı her zaman avını ele geçirmek için tüm maharetini kullanır. Her şey sizi ele geçirdiğini düşündüğü ana kadar devam eder. Artık kovalamaca biter ve avının emin ellerde olmasının verdiği güvenle kendisini daha rahat hisseder. Bu süreç kadına ilgisizlik olarak yansır. Ama maalesef bu durum erkeğin doğasından kaynaklanır.

Burada kadına düşen görev; erkeğin avını ele geçirdiği hissinden uzaklaştırmak ve avını daha ilgi çekici hale getirmektir. İlk yapılması gereken ilişkideki monotonlukları tespit edip ona göre önlem almaktır. Öncelikle sizin başkaları için de av olabilme ihtimaliniz onu kendine getirecektir. Kendinize yapacağınız bakım ve alışveriş bunun için yeterli olacaktır. Yatak odanızdaki monotonluğu aştığınızda sorunun büyük bir bölümünü halletmiş sayılırsınız. Sevgilinizin karşısına farklı bir iç giyim ile çıktığınızda yeniden avlanan konumuna gelirsiniz. Hele bir de fantazi iç giyim ile çıkarsanız!..

Sevgilinizin arkadaşlarıyla geçirdiği zamanlarda siz de kendi arkadaşlarınıza zaman ayırın. Böylelikle hem kendinizi yalnız hissetmezsiniz hem de, ona biraz özgürlük tanımış olursunuz. Ona annelik yapmanız çok hoşuna gidecektir. Ama dozu iyi ayarlanmadığında bunun da yan etkileri olacaktır. Avcı yetenekleri ile donatılmış olan sevgilinize her an av olabilmeniz onun ilgisizliğini yok edecektir.


Erkekleri Kandırmak Neden Kolaydır? İsimli Yazımızı BURADAN Okuyabilirsiniz.