Fantazi İç Giyim Nedir?

Fantazi, kelime anlamı olarak sözlüklerde; sınırsız hayal kurma, değişik heves veya farklı beğeniler olarak yer almaktadır. İnsanoğlu ilk var olduğu günden bu yana fantazi sayılabilecek fikir ve hayallere sahip olmuştur. Bu fantaziler bazen başkalarıyla paylaşılmış bazen de sadece düşüncelerde kalmıştır. Genellikle gerçekleşmesi imkansız gibi görülen bu fantaziler bilim, sanat ve ileri teknolojide birçok keşfin ortaya çıkmasına sebep olmuştur.

İçinde bulunduğumuz toplumda ise fantazi denildiğinde, özellikle cinsellikle alakalı olanlar ilk akla gelenlerdir. Cinsel fantaziler, sadece bizimki gibi bastırılmış toplumlarda değil, tüm uygar medeniyetlerde de insanlar tarafından kurgulanmıştır. Dünyada son elli yılda meydana gelen değişim, insanların fantazilerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için kıyafetlere de yansımıştır.

Normal zamanlarda giyilemeyecek tarzdaki yetişkinlere hitap eden ilk fantazi kıyafetler, 18. yüzyılda maskeli balolarda ya da cadılar bayramı gibi karnaval etkinliklerinde kullanılmıştır. İnsanların bu kıyafetlerle mutlu zamanlar geçirdiğini ve eğlendiklerini fark eden iç giyim tasarımcıları fantazi iç giyim üretimine de el atmışlardır.

Günümüzde fantazi iç giyim ürünlerinde çok fazla model ve kostüm seçenekleri bulunmaktadır. Fantazi iç giyimde sütyen, külot ve jartiyer en önemli unsurlardandır. Bu iç giyim unsurları kullanılarak çok farklı kostümler de çiftlerin beğenilerine sunulmuştur. Hemşire kostümü, öğrenci kostümleri, tavşan kostümü, hizmetçi kostümü, kedi kız ya da polis kostümleri en ilgi çekenlerin başında gelir.

Fantazi iç giyim; mutluluğu arayan insanların bastırılmış duygularını açığa çıkartmak için icat edilmiş en başarılı, en zararsız ve hatta en keyifli oyuncaklardır.


Sexte Fantazi Örnekleri İsimli Yazımızı BURAYA Tıklayarak Okuyabilirsiniz.