Karanlıkta Parlayan İç Çamaşırları

Gün geçmiyor ki teknolojideki gelişmeler bizleri şaşırtacak yaratıcı yeni fikirler ortaya çıkartmasın. Bu gelişmeler, hayatımızı kolaylaştırmanın yanında daha eğlenceli bir hale getirmek için de zaman zaman karşımıza çıkabiliyor.

İç giyim sektörü de, marka imajının belleklerde yer etmesi ve reklam pastasından pay almak için boş durmuyor ve son hızla araştırmalarına ve yeniliklerine devam ediyor.

Amerikalı Cosebella firması da bir ilke imza atarak, karanlıkta floresan gibi parlayan iç giyim ürünlerini piyasaya sürüp tüm ilgiyi üzerine toplamayı başarmış.

Bakıldığında kumaş olarak sert bir materyal izlenimi veren bu iç çamaşırları, sanılanın aksine gayet yumuşak kumaştan üretilmiş. Kıyafetlerin parlaması için gereken tek şey odanızda bir adet UV (ultraviyole) aydınlatıcı olması. Yani giysiler tek başına bir anlam ifade etmiyor. Bu sütyen ve külot takımlarının yatak odalarına gerçek anlamda renk katacağı kesin gibi görünüyor. Ayrıca gece klüplerinde çalışan danscı kızların da ilgi odağı olması için yeterli olacaktır. İlerleyen tarihlerde fantazi iç giyim ürünlerinde de kullanılması kaçınılmaza benziyor.


Aşkı Hisseden Sütyen - Akıllı Sütyen Yazımızı BURADAN Okuyabilirsiniz.