Yenilebilen İç Giyim Ürünleri Raflarda Yerini Almaya Başladı

Artık hayatımıza yeni giren hiç bir şeye “yok canım imkansız” ya da “bu da olur mu?” şeklinde tepki veremiyoruz. Teknolojideki son gelişmeler insanlığı şaşırtmaya son hızla devam ediyor. Üretici firmalar reklam pastasından pay alabilmek için türlü türlü ilginçliklere başvuruyorlar. Bu doğrultuda yapılan en son çılgın ve yaramaz keşiflerden biri ise yenilebilir iç giyim kıyafetlerinin satışa sunulması. Aslında fantazi iç giyim kıyafetleri de denilebilir...

Bu ürünler; cinsel yaşamına yeni bir heyecan katmak isteyenlerin tercihleri göz önüne alınarak tasarlanmış iç çamaşırları. Güzel bir akşam yemeğinden sonra tatlı niyetine yenecek bir sütyene kim hayır diyebilir?

Farklı şekil, renk ve tatlarda üretilen bu iç çamaşırlarının en çok tercih edilenleri; meyve aromalı, renkli ve parlak şeker parçacıklarından üretilenleri. Kırmızı renklerde çilek, koyu renklerde ise çikolata, akça ağaç şurubu ve böğürtlen gibi meyveler tercih edilmektedir. Her damak tadına uygun seçeneklerin mevcut olduğu bu iç giyim modelleri, şimdilik lüks mağazalarda satışa sunulmaktadır.