Bayan İç Giyiminde Erkeklerin Tercihleri Var mıdır?

Abraham Lloyd kadın erkek ilişkileri üzerine fenomen olmuş bir blog yazarı. Kendi sayfasında; bir erkeğin kadınının üzerinde hangi iç çamaşırını görmek istediğine dair sorulara cevap veriyor.

Öncelikle erkeklerin çoğunluğu iç giyim renkleri konusunda şık ve seksi olmak için çaba gerektirmeyen siyah yada beyaz olanları tercih ediyor. Eşini veya sevgilisini ten rengi giysiler içinde görmek erkeği pek mutlu etmez. Vücut hatlarını ve kıvrımlarını ortaya çıkaran külot ve sütyenler her zaman beğeni toplar.

Kıyafetleriniz vücudunuza uyum sağlamalı, ne çok dar ne de çok bol olmamalı. Kaşınmalarınız, düzeltilen sütyen askısı ya da, çekiştirilen külot hiçbir zaman erkeklerin gözünden kaçmaz. Siz rahat edemezseniz erkeğinize nasıl bir rahatlık vermeyi düşünebilirsiniz?

Erkekleri mutlu etmek sanıldığı kadar zor bir şey değildir. İç giyim alış verişlerinizdeki tercihlerinizi ona ne kadar seksi ve şuh bir şekilde sunabilirseniz erkek o kadar memnun ve mutlu olacaktır. Siz ne kadar en güzelini ve pahalısını alırsanız alın, sunum düzgün yapılmadığı sürece sonucun hüsran olması kaçınılmazdır.