SEPETİM

İç Giyim RSS

blog-slide-1
blog-slide-1

İç giyim dünyasında meydana gelen olaylar, moda takibi, sektörel bilgiler, magazin gibi konuların işlendiği blog kategorimizdir.

23 Jan Bikini ve Mayo Tercihi
0 3241
Bikini ve Mayo Seçimi        Yazın en sıcak saatlerini geçirdiğimiz şu günlerde serinlemek için en eğlenceli yol, denize ya da havuza girmekten geçiyor. Tatile çıkma planları çoktan yapılmış olsa da henüz bikini ve mayo alışverişinizi yapmadıysanız g..
23 Jan Akıllı Sütyen
0 2272
Aşkı Hisseden SütyenDünyadaki bütün teknolojik gelişmelerde Japonların adını sıkça duymaya devam ediyoruz. Akıllı teknoloji ile donatılmış cep telefonları, bilgisayarlar ve buzdolaplarından sonra şimdi sıra bayan iç giyiminin bir numaralı ürünü olan ..
23 Jan Hangi İç Giyim Ürünleri Tercih Edilmeli
0 2215
İç Giyim Tercihinde Ana KriterlerÖzellikle kış günlerinde üst üste giyinmek hem sağlık, hem de konfor açısından bazı rahatsızlıklar verebilir. Böyle günlerde hangi iç çamaşırı tercih edilirse kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz?Öncelikle vücut ölç..
23 Jan Uyku Sütyeni
0 4984
İç Giyimde Konfor DönemiKadınlarının konforunu düşünen iç giyim üreticileri; şimdi de uyku sütyenlerini piyasaya sürdüler. Uyku sütyenleri başlangıçta göğüs ya da vücudunun üst bölgesinden tıbbi sebeplerle operasyon geçiren kadınlar için üretilmişti...
23 Jan Kullan At Külot
0 2878
Tek Kullanımlık KülotTeknolojideki hızlı gelişme insanları şaşırtmaya devam ediyor. Bilgisayar destekli yazıcıların üretebilecekleri konusunda hayallerinizi biraz zorlamanız gerekiyor. İç giyim sektörü yine devrim yaratacak bir yeniliğe imza atmaya h..
23 Jan Kırmızı Şans Getirir
0 3850
Kırmızı GiymekBatıda ve Çin’de kırmızı giymek, özellikle de yılbaşı arifesinde önem arz ediyor. Aslında kırmızının sembolik bir değeri yok. Yalnızca iyi şans getireceğine inanılmaktadır. Avrupa’nın güney ülkeleri olan İtalya ve İspanya’da kırmızı ren..
23 Jan Seksi İç Giyim
0 4267
Seksi İç Giyim Trendiİç giyimin kalbi bayan iç giyim sektöründe atar. Bütün tasarımlar kadının doğal güzelliğini daha iyi yansıtmak içindir. Konu seksi iç giyim olduğunda da yine değişen bir şey olmamaktadır. 20. Yüzyıl tekstil teknolojisi bu konuda ..
23 Jan İç Giyim Çeşitleri
0 90049
İç Giyim İsimleri ve Tanımlarıİç GiyimDış giyimin altına giyildiğinden başkaları tarafından görülemeyen, koruma, hijyen ve konfor amaçlı kullanılan kıyafetlerin genel adıdır. Eski çağlardan beri insanların kullandığı kıyafetlerin başında gelen iç giy..
23 Jan Işık Saçan İç Çamaşırları
0 2025
Fantazi İç Giyim Sektöründe Çılgın Bir YenilikTeknolojide ardı arkası kesilmeyen yenilikler bir taraftan hayatı kolaylaştıracak düzeyde gelişirken, diğer taraftan fantazi dünyasına da çılgın yenilikler katmaya devam ediyor. Hal böyleyken gün geçmiyor..
22 Jan Bayan İç Giyiminde Erkeklerin Tercihi
0 2321
Bayan İç Giyiminde Erkeklerin Tercihleri Var mıdır?Abraham Lloyd kadın erkek ilişkileri üzerine fenomen olmuş bir blog yazarı. Kendi sayfasında; bir erkeğin kadınının üzerinde hangi iç çamaşırını görmek istediğine dair sorulara cevap veriyor.Öncelikl..
22 Jan Kadınların Gizli Silahı
0 1353
Haksız Rekabetİngiltere’de yapılan bir araştırma, kadınların kıyafet seçimlerinin iş yerindeki kariyerlerinde önemli rol oynadığını ortaya koydu. Ankete yaklaşık 3 bin civarı kadın katıldı. Bunun sonucunda görüldü ki, kadınların yüzde 78’i güzel ve s..
22 Jan Kütüphanede Çıplak Pozlar
0 2531
Diesel, İç Giyim Çekimlerini Kütüphanede YaptıAmerka’da hukuk fakültesi öğrencileri ders çalışmak için gittikleri kütüphanede iç giyim reklam çekimleri yapıldığını görünce şaşkına uğradı.Her şey dünyaca ünlü giyim firması Diesel'in iç giyim katalog ç..
22 Jan Victoria' Secret 2013
0 2286
Victoria's Secret Yine BüyülediHer yıl uzunca bir hazırlık döneminden sonra yapmış olduğu görkemli şovlarla yeni koleksiyonunu görücüye çıkartan dünyaca ünlü iç giyim firması Victoria's Secret'ın bu yılki gösterisine New York ev sahipliği yaptı. 13 K..
22 Jan Senin Rengin Hangisi?
0 1915
Renkler ve Hayatımızdaki YerleriRenk; ışığın göz retinasına ulaştığı anda ortaya çıkan beyin algısıdır. Bu algı maddeler üzerine çarpan ışığın soğurulduktan sonra dalgalar halinde yansımasıyla renkleri meydana getirir. Bütün dalga boyları ayna anda g..
22 Jan Neden Kendimiz İçin Seçmeyelim?
0 1331
Bazen Kendimiz İçin de SeçmeliyizBiz kadınlar; günlük olarak kullandıklarımızın haricinde özel, lüks veya seksi kıyafet ya da iç çamaşırı satın alacağımız zaman kendi zevklerimizi ikinci plana itip sevgililerimizin tercih ve zevklerine göre hareket e..
22 Jan İç Giyim Hediye Alırken
0 2138
İç Giyim Hediye Püf NoktalarıErkekler sevgililerine hediye alma konusunda sürekli sıkıntı içindedirler. Bu sorun ya hediyenin seçimi aşamasında ya da, beğendirme aşamasında ortaya çıkar. Doğum günü, yıl dönümü, sevgililer günü yada yılbaşı yaklaştığı..
22 Jan İç Giyimde Bir Yenilik: Tecavüz Savar Külot!
0 2280
Tecavüz Savar KülotGün geçmiyor ki, haber bültenlerinde tecavüze uğrayan bir kadın haberi olmasın. Kadınların bu korkusunu yenmesi için her gün yeni yeni icatlar keşfediliyor. En son piyasaya sürülen elektrik şoklu külot; yapısındaki materyaller dola..
22 Jan Bayanların Burçlara Göre İç Giyim Tercihleri
0 4979
Burçlara Göre İç Giyim TercihleriBurçlar; günümüz insanları için vaz geçilmez kaynaklardan birisi haline gelmiş durumda. Özellikle bayanlar artık her toplantıdan önce, her seyahatten önce veya her görüşmeden önce burçlarında yazılanlara bir göz atıyo..
22 Jan İç Giyimde Son Moda
0 1711
İç Giyimde Renk Cümbüşüİç giyimde kullanılan siyah, beyaz ve kırmızının ağırlığı gün geçtikçe yerini çok daha farklı renklere bırakmaya başladı. Bu renk cümbüşü kadınlarda olduğu kadar erkeklerin de işine yarıyor. Artık iç çamaşırının afrodizyak etki..
10 Jan Balayı İç Giyimi
0 5650
Balayı ve İç ÇamaşırıHer genç kızın, bembeyaz bir gelinlik giymek ve o muhteşem günden itibaren mutlu olacağı insan ile yeni bir hayata başlamak hayali vardır. Günler hatta aylar öncesinden başlayan alışveriş telaşı vakit daraldıkça tarafları sıkıntı..
10 Jan İç Giyim Temizliği
0 5170
İç Çamaşırı Nasıl Temizlenir?Kıyafet temizliği söz konusu olduğunda en dikkat edilmesi gereken ürünler arasında iç çamaşırları ilk sırayı alır. Satın alırken ödenen parayla kıyaslandığında en pahalı olanları sütyen, külot ve korselerdir. Daha kredi k..
10 Jan Parlayan İç Çamaşırları
0 2673
Karanlıkta Parlayan İç ÇamaşırlarıGün geçmiyor ki teknolojideki gelişmeler bizleri şaşırtacak yaratıcı yeni fikirler ortaya çıkartmasın. Bu gelişmeler, hayatımızı kolaylaştırmanın yanında daha eğlenceli bir hale getirmek için de zaman zaman karşımıza..
10 Jan Uzaktan Kumandalı İç Çamaşırları
0 2564
Akıllı Telefonlarla Kumanda Edilen İç Çamaşırı ÜretildiTeknoloji gelişmelerini hızla sürdürürken, yaratıcılıkta sınır tanımayan insan zihni teknolojiyi eğlenceli hale getiren sıra dışı fikirleri de hayata geçiriyor.Dünyaca ünlü prezervatif markası Du..
10 Jan İç Giyimde Erkek Tarzı
0 1946
İç Giyimde Tarzını Oluşturan ErkekAltın çağını yaşayan erkek iç giyim dünyası Ronaldo'lu, Beckham'lı reklam kampanyalarıyla fetiş unsurları ön plana çıkarıyor. 50'li yıllara kadar iç çamaşırı sadece koruma ve kapatma ihtiyaçlarını gidermeye yönelikti..
Gösterilen: 1 ile 24 arası, toplam: 33 (2 Sayfa)