Victoria's Secret Yine Büyüledi

Her yıl uzunca bir hazırlık döneminden sonra yapmış olduğu görkemli şovlarla yeni koleksiyonunu görücüye çıkartan dünyaca ünlü iç giyim firması Victoria's Secret'ın bu yılki gösterisine New York ev sahipliği yaptı. 13 Kasım'da düzenlenen gösteri yeni modelleri ve görsel-işitsel şovlarıyla nefes kesti. Her zamanki gibi yine erkeklerin aklını başından almayı hedefleyen Victoria Secret; erotik ve fantazi iç giyim ürünlerini en ihtişamlı sunumlarla izleyicilerin beğenisine sundu. Podyuma şovlarıyla Pete Wentz, Fall Out Boy ve Taylor Swift gibi tüm dünyanın tanıdığı ünlü sanatçılar renk kattı.

Oldukça başarılı geçen yeni kolleksiyonun tanıtımında; Adriana Lima, Joan Smalls ve Alessandra Ambrosio gibi ünlü iç giyim modelleri yeni kolleksiyona ait ürünleri mükemmel bir şekilde taşıyarak dünyanın beğenisine sundular. Melekler bu gece için haftalar öncesinden hazırlıklara başladıklarını ve çok yoğun ve oldukça titiz bir prova dönemi geçiridiklerini söylediler.

Bu yıl kolleksiyondaki en pahalı fantazi iç giyim ürünü; 10 milyon dolar değerindeki değerli taşlarla süslenmiş olan bir sütyendi. Çok özel hazırlanmış Candice Swanepoel tarafından tanıtılan bu sütyen basının oldukça yoğun ilgisini çekti. 

Gösteri, her yıl olduğu gibi tüm izleyenlerde bir sonraki gösteriye kadar akıllarda kalacak nitelikte bir iz bıraktı.