SEPETİM

Fantazi İç Giyim RSS

blog-slide-1
blog-slide-1

Fantazi iç giyim konusunu işlediğimiz ve içeriğinde fantazi iç giyim ve seksi iç giyim hakkında ülkemiz ve dünyadaki gelişen haber, magazin ve çeşitli konuları paylaştığımız blog kategorimizdir.

28 Jan Sexte Fantazi Örnekleri
0 287787
Fantazi İç Giyim Sexte Fantazi Örnekleri Nelerdir?Kadın ve erkek birlikteliğinde heyecan ve romantizmi doruklarda hissetmenin yolu; düzgün ve sınırsız yaşanan cinsellikten geçmektedir. Cinsellik yalnızca fiziksel bedenlerin doyuma ulaşması değil aynı..
23 Jan Jartiyer Hakkında
0 2599
Jartiyer Nedir?Jartiyer, Fransızca'dan dilimize geçmiş, diz altı ya da diz üstü giyilen çorapları tutan elastik şerit ve bantlara verilen isimdir. Başlangıçta erkek iç giyim ürünü olarak ortaya çıkmıştır. Günümüzde çoğunlukla bayan iç giyim ürünü ola..
23 Jan Kırmızı Şans Getirir
0 3775
Kırmızı GiymekBatıda ve Çin’de kırmızı giymek, özellikle de yılbaşı arifesinde önem arz ediyor. Aslında kırmızının sembolik bir değeri yok. Yalnızca iyi şans getireceğine inanılmaktadır. Avrupa’nın güney ülkeleri olan İtalya ve İspanya’da kırmızı ren..
23 Jan Seksi İç Giyim
0 4202
Seksi İç Giyim Trendiİç giyimin kalbi bayan iç giyim sektöründe atar. Bütün tasarımlar kadının doğal güzelliğini daha iyi yansıtmak içindir. Konu seksi iç giyim olduğunda da yine değişen bir şey olmamaktadır. 20. Yüzyıl tekstil teknolojisi bu konuda ..
23 Jan İç Giyim Çeşitleri
0 89137
İç Giyim İsimleri ve Tanımlarıİç GiyimDış giyimin altına giyildiğinden başkaları tarafından görülemeyen, koruma, hijyen ve konfor amaçlı kullanılan kıyafetlerin genel adıdır. Eski çağlardan beri insanların kullandığı kıyafetlerin başında gelen iç giy..
23 Jan Işık Saçan İç Çamaşırları
0 1993
Fantazi İç Giyim Sektöründe Çılgın Bir YenilikTeknolojide ardı arkası kesilmeyen yenilikler bir taraftan hayatı kolaylaştıracak düzeyde gelişirken, diğer taraftan fantazi dünyasına da çılgın yenilikler katmaya devam ediyor. Hal böyleyken gün geçmiyor..
23 Jan Yılbaşında Kırmızı Giymek
0 1781
Yılbaşında Kırmızı İç Çamaşırı Giymek Eskiden yılbaşı denilince aklımıza tombala, dansöz, piyango bileti ya da soba üstünde cızırdayan kestaneler ve TRT Televizyonu'nun Yılbaşı Özel Eğlence Programı gelirdi. Maalesef bu saydıklarımızın hepsi zamana y..
22 Jan Kütüphanede Çıplak Pozlar
0 2499
Diesel, İç Giyim Çekimlerini Kütüphanede YaptıAmerka’da hukuk fakültesi öğrencileri ders çalışmak için gittikleri kütüphanede iç giyim reklam çekimleri yapıldığını görünce şaşkına uğradı.Her şey dünyaca ünlü giyim firması Diesel'in iç giyim katalog ç..
22 Jan Victoria' Secret 2013
0 2254
Victoria's Secret Yine BüyülediHer yıl uzunca bir hazırlık döneminden sonra yapmış olduğu görkemli şovlarla yeni koleksiyonunu görücüye çıkartan dünyaca ünlü iç giyim firması Victoria's Secret'ın bu yılki gösterisine New York ev sahipliği yaptı. 13 K..
22 Jan Senin Rengin Hangisi?
0 1875
Renkler ve Hayatımızdaki YerleriRenk; ışığın göz retinasına ulaştığı anda ortaya çıkan beyin algısıdır. Bu algı maddeler üzerine çarpan ışığın soğurulduktan sonra dalgalar halinde yansımasıyla renkleri meydana getirir. Bütün dalga boyları ayna anda g..
22 Jan İç Giyim Hediye Alırken
0 2109
İç Giyim Hediye Püf NoktalarıErkekler sevgililerine hediye alma konusunda sürekli sıkıntı içindedirler. Bu sorun ya hediyenin seçimi aşamasında ya da, beğendirme aşamasında ortaya çıkar. Doğum günü, yıl dönümü, sevgililer günü yada yılbaşı yaklaştığı..
22 Jan Yenilebilir İç Çamaşırı
0 20206
Yenilebilen İç Giyim Ürünleri Raflarda Yerini Almaya BaşladıArtık hayatımıza yeni giren hiç bir şeye “yok canım imkansız” ya da “bu da olur mu?” şeklinde tepki veremiyoruz. Teknolojideki son gelişmeler insanlığı şaşırtmaya son hızla devam ediyor. Üre..
10 Jan Fantazi İç Giyim Nedir?
0 7412
Fantazi İç Giyim Nedir?Fantazi, kelime anlamı olarak sözlüklerde; sınırsız hayal kurma, değişik heves veya farklı beğeniler olarak yer almaktadır. İnsanoğlu ilk var olduğu günden bu yana fantazi sayılabilecek fikir ve hayallere sahip olmuştur. Bu fan..
30 Nov Baci İç Giyim Maskeli Balo Düzenledi
0 2183
Baci İç Giyim, New York'ta Başarılı Bir Maskeli Balo Kutlaması DüzenlediAmerika'nın ünlü iç giyim markası Baci, marka bilincini oluşturmak ve alıcılar ve medyayla buluşmak açısından eğlenceli ve kendini ifade eden bir Cadılar Bayramı Partisi düzenled..
30 Nov Madonna'nın Korsesi
0 1646
Londra Expo Fuarı'nda Madonna'nın Ünlü Korsesi Sergilenecek 1990'lı yıllarda dünya pop müzik piyasasının en çılgını kimdi diye sorulsa istisnasız herkesin ortak fikri Madonna olacaktır herhalde. Madonna denilince akla ilk gelen ise konserlerinde şimd..
30 Nov Erkeğin Fantazi İç Giyime Bakışı
0 4387
Fantazi İç Giyim Erkek Dünyasında Ne Anlam İfade Eder?Erkeklerin çoğunluğu; eşleri yada sevgililerinin karşılarına seksi iç çamaşırları ile çıktıklarında onlara olan aşklarının bir kat daha arttığını ve daha sevgi dolu olduklarını söyleyeceklerdir. K..
Gösterilen: 1 ile 16 arası, toplam: 16 (1 Sayfa)