Seksi İç Giyim Trendi

İç giyimin kalbi bayan iç giyim sektöründe atar. Bütün tasarımlar kadının doğal güzelliğini daha iyi yansıtmak içindir. Konu seksi iç giyim olduğunda da yine değişen bir şey olmamaktadır. 20. Yüzyıl tekstil teknolojisi bu konuda kadınlara sınırsız imkan ve seçenekler sunmaktadır. Her ne kadar bu tür kıyafetler kadınlar için tasarlansa da erkekler sonuçtan son derece memnundur. Erkeklerin bu memnuniyeti kadınlara da olumlu olarak yansımaktadır.

Erkek iç giyimi bayan iç giyimi kadar zengin bir içeriğe sahip değildir. Boxer şort yada külot haricinde eklenebilecek fazla seçenek yoktur. Son zamanlarda tanga ve g-string tarzı kıyafetler erkek iç giyimine yeni bir renk katmaya başlamıştır. Erkek iç giyim literatürüne yeni yeni eklenen bu ürünler çok farklı tarzlarda üretilerek seksi iç giyim kategorisinde kendine yer edinmektedir. Ayrıca erkekler için son yıllarda fantazi iç giyim ürünleri de üretilmesine rağmen bu branşta da kadınların yanına bile yaklaşamazlar.

Yapılan araştırmalar; bayan iç giyiminde kadınların dikkat ettiği en önemli unsurun seksi olması gerektiği yönündedir. Günlük bir iş kıyafetinin altına giyilen saten büstiyer, deri bir tanga veya dantelli yada fırfırlı bir iç çamaşırı gün boyu kadının kendini iyi hissetmesine sebep olmaktadır. Günümüzde üretilen bütün seksi iç giyim ürünleri kadının hem stil sahibi olmasını hem de konforundan ödün vermemesini amaçlamaktadır. Ve artık birçok seksi iç giyim kıyafeti kadınların kendi isteği ile dışarıdan da görülebilmektedir. Dış kıyafetin altına tamamlayıcı bir unsur olarak giyilen herhangi bir seksi büstiyer ya da sütyen kadının kendine olan güvenini güçlendirmektedir. Artık seksi iç giyim ürünleri yatak odaları ile sınırlı değildir. Özellikle gece dışarı çıkarken ceket içine giyilen şık ve seksi bir korse hem kadın hem de erkek için olumlu sonuçlar doğurmaktadır. Kıyafet seçiminde yapılan doğru tercihler; kadının doğal güzelliğini ortaya çıkarırken aşk hayatına da katkıda bulunmaktadır. Seksi iç çamaşırları romantik bir gece geçirmek isteyen erkek ve kadının en büyük yardımcılarındandır. Kadının iç giyim alış verişinde göstereceği cesaret; kendisini şımartmaya yetecek ve tüm gece boyunca göklerde gezinmesine sebep olacaktır.


İç giyim çeşitlleri ile ilgili makalemizi buradan okuyabilirsiniz.