Akıllı Telefonlarla Kumanda Edilen İç Çamaşırı Üretildi

Teknoloji gelişmelerini hızla sürdürürken, yaratıcılıkta sınır tanımayan insan zihni teknolojiyi eğlenceli hale getiren sıra dışı fikirleri de hayata geçiriyor.

Dünyaca ünlü prezervatif markası Durex yine insanları şaşırtmayı başardı. Dilimize “eğlendiren iç giyim” (Fundawear) olarak tercüme edebileceğimiz ürün şimdilik test aşamasında. Ama bir gün olur da piyasaya sürülürse çok fazla talep göreceğe benziyor.

Bu iç giyim ürününü giydiğinizde uzaktan, yani dokunmadan titreşim göndererek bir nevi şaka yapabilme imkanı sunuyor. Akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz bir uygulama ile parmağınızın ekrandaki hareketlerini birebir üzerinizde hissedebileceksiniz. Durex ürettiği bu iç giyim ürünü ile dünyanın diğer ucunda olan eş ya da sevgilinin birbirine dokunarak karşılıklı güzel dakikalar yaşamasına yardımcı oluyor. Sistem, külot yada sütyen gibi iç çamaşırlarının içine yerleştirilen minik motorların titreşimiyle çalışıyor. Ekrandaki kasık yada göğüs şemalarında parmağınızı sürüklemeniz yeterli olacaktır.

Bir otobüste yolculuk esnasında, sıcak bir yaz günü plajda uzanırken, okulda derste yada iş yerinde... Uygulama her ne kadar eşek şakası gibi görünse de, içinizde kaynayan kazanın fokurtularını kimse fark etmediği sürece problem yok.


Parlayan İç Çamaşırları ile ilgili makalemizi BURAYA tıklayarak okuyabilirsiniz.