Londra Expo Fuarı'nda Madonna'nın Ünlü Korsesi Sergilenecek

 1990'lı yıllarda dünya pop müzik piyasasının en çılgını kimdi diye sorulsa istisnasız herkesin ortak fikri Madonna olacaktır herhalde. Madonna denilince akla ilk gelen ise konserlerinde şimdiye kadar kimsenin giymeye cesaret edemediği iç çamaşırı denilebilecek çılgın kıyafetleri cesurca üzerinde taşıyarak objektifleri üzerine çekmesidir. Yarattığı tarz ile gelecekte kendisini takip edecek olan Lady Gaga ve Rihanna gibi meslektaşlarına iç çamaşırlarıyla konsere çıkmalarına önderlik etmiş, hatta bu konuda bazı sanatçılar sahnede fantazi iç giyim çeşitleri bile kullanarak Madonna'yı bile sollamışlardır.

Madonna'nın Ambition World Tour isimli konser turnesi sırasında giydiği huni korsesi ve Express Yourself turnesinde ki çizgili pantolon üzerine giydiği pembe bustiyer ünlü modacı Jean Paul Gaultier'in Nisan 2014'de Londra'da düzenleyeceği özel iç giyim sergisinde izleyicilere nostalji yaşatacak.

Ayrıca sergide; Kyle Minougue'un seksi kostümlerinin yanısıra yönetmenliğini Luc Besson'un yaptığı The Fifth Element (beşinci element) filmindeki ilginç kostümleri de ziyaretcilerin beğenisine sunulacak.

Sıra dışı mimarisi ve harika galerileri ile ünlü Barbican Center'da düzenlenen sergide ayrıca Cindy Sherman ve Andy Warhol'un podyum sunumları, dans, müzik ve şov gösterileri Jean Paul Gaultier'in gecesine renk katacak.


Lopez Kalçaları isimli yazımızı BURADAN okuyabilirsiniz.