Erkeklerin İç Çamaşırları Neden Komiktir?

Gece yarısı olmuş, içki kadehleri yorgun ve saatler ilerlemiş. Kadın olanca seksiliğiyle yatağa uzanmış, Victoria Secret'ten, Agent Provocateur'den servet ödeyerek aldığı definesini sırayla gözler önüne seriyor. Kostümler, jartiyerler, babydoller... Soyundukça gecenin harareti tavan yapıyor.

Peki ya erkek? O neyi sunacak?

Onun iç çamşırı çekmecesi ucuz yoldan acele ile alınmış beyaz renkli üç beş market donundan ve içindeki çocuğun sesini dinleyerek aldığı fakat partner baskısı yüzünden naftalin kokularına yatırmak zorunda kaldığı Batman, Örümcek Adam veya Süperman boxerlarından ibaret. Maalesef fotoğraf bu şekilde ve pek renkli değil.

Ama medya yine bize ön ayak olmakta geç kalmadı ve imdadımıza yetişti. Tarkan'ın bizleri öpücüklere boğduğu klibindeki hali ile, Emre Altuğ'un dergilere verdiği seksi pozlar Türk erkeğinin ufkunda yeni şimşekler çakmasına sebep oldu. Her ne kadar bu meşhur abilerimiz iç giyimi andıran çekimlerinde modern aile babası çizgisnden çıkamayıp paçalı don ile boxer arasında sıkışıp kalmış olmanın tutuculuğunu sergileseler de Avrupalı meslektaşlarının seksepalliğine ulaşamamış gibi görünüyorlar. Robin Williams'ın “Rock Dj” parçasının klibinde soyunurken aslanbaşı desenli slibiyle nasıl arzı endam ettiğini unutmayalım.

Türk erkeğinin iç çamaşırı seçimindeki değişimde karşı cinsin de çok etkisi olmuştur mutlaka. “Ey erkekler! Giydiğiniz dona birazcık itina ve özen gösterin lütfen! Kendinize yoksa bile, bize biraz saygı gösterin” şikayetlerini peşinen iletmekte fayda var. Kadınlar diyorki: “Eğer vücut hatların dergilerden fırlamışcasına endamlı değilse slip giyip Arap Kadri modellemesi yapma! En azından boxer giy ki birçok hatayı sübvanse etsin.“

Beylere küçük bir uyarı yapmakta fayda var. İç giyimdeki seçimlerinizi sadece siz ya da eşiniz/sevgiliniz görmüyor. Çatal pozu vermekten bahsediyorum. Gün içinde eğilip doğrularak çalışmakta olan, düşük bel pantolon ya da üstüne bir beden küçük tişört yada gömlek giydiğiniz olmuştur. Ortaya çıkan manzara her gün ne renk ve modelde iç çamaşırı giydiğinizin çeteresini tutan arkadaşlarınıza kolaylık sağlayacaktır. Jilet gibi bir takım elbisenin içine Garfield yada Batman boxerı giyerken iki kere düşünmekte fayda var. Aman ha!!!


Bayan İç Giyimde Erkeklerin Tercihi konulu yazımızı BURADAN okuyabilirsiniz.