Fantazi İç Giyim Sexte Fantazi Örnekleri Nelerdir?

Kadın ve erkek birlikteliğinde heyecan ve romantizmi doruklarda hissetmenin yolu; düzgün ve sınırsız yaşanan cinsellikten geçmektedir. Cinsellik yalnızca fiziksel bedenlerin doyuma ulaşması değil aynı zamanda ruhsal ve duygusal açıdan da tam bir doyum sürecidir. İki insan arasında yaşanan cinsellikte tabu olmamalıdır. Suçluluk duymadan ve sansür konulmadan yaşanan cinsellik; hem ailelerin hem de toplumun yararına olacak sonuçlar doğurmaktadır. Tarafların birbirine olan uyumu; cinselliğin yaşandığı anlarda daha gerçek ve soyuttur. Özellikle evliliklerde birçok sorun ve anlaşmazlığın merkezinde cinselliği tam olarak yaşayamamak bulunmaktadır. Ve ne acı ki hem kadın hem de erkek bunun farkında değildir. Çünkü içinde bulunduğumuz toplumda bunu dile getirmek ayıp, günah ve hatta suçtur. Cinsel yaşamı daha renkli hale getirmenin en kolay ama bir o kadar da cesaret isteyen yöntemi fantazi kurmak ve bu fantazileri gerçeğe dönüştürmektir. Uzmanlara göre kadın ve erkeğin fantazi dünyası birbirinden oldukça farklılık göstermektedir. Erkeklerin seks fantazilerini süsleyen öğeler daha çok fiziksel şartlar, ulaşılamayan kadınlar ve kendi vücut ölçülerini mükemmel olarak hayal etmekle sınırlıdır. Yani kısaca erkekler seks fantazisi hayali kurarken; yaşamlarında gerçekleştiremedikleri ve gerçekleştiremeyecekleri imgelerden faydalanırlar. Dünyaca ünlü cinsel sağlık dergisi Journal of Sexual Medicine’nın yaptığı araştırmaya göre erkeklerin cinsel fantazilerini süsleyen hayaller sıralamasında; birden çok kadınla birlikte olmak, oral seks, dominant ya da sarhoş bir kadınla birliktelik, farklı rollerdeki kadınlar (hemşire, hostes, hizmetçi vs.), ve sıra dışı mekanlarda seks yapmak en çok tercih edilenlerdendir. Kadınların seks fantazileri erkeklerinkine göre daha çok masumiyet ve romantizm içermektedir. Aslında tam olarak öyle sayılmaz. Çünkü kadınlar seks fantazilerini eşleriyle bile paylaşmaktan çekinirler. Bu korku yada çekingenliğin sebebi bir takım ön yargılı ve şüphe uyandıracak sorulara mazur kalmamak içindir. Mesela “sen daha önce bunları yaşadın mı?” veya “senin gözün dışarıda mı?”. “Benim Gizli Bahçem” kitabının yazarı Nancy Friday; kadınların cinsel fantazilerinin kendilerine günlük yaşamda motivasyon kattığını ve daha başarılı bir hayatın kapısını araladığını öne sürmektedir. Kadınların kurguladığı sexte fantazi örnekleri arasında cinselliğin yoğun romantizm içermesi, ortam ve atmosferin uygun olması, sıra dışı mekanlar, izlenmek ve farklı rollere bürünmek ilk sıraları almaktadır. Makalemizin buraya kadar olan kısmında erkek ve kadına ait seks fantazi düşlerinden bahsettik. Peki bu fantazileri gerçeğe dönüştürmek, birebir yaşamak mümkün değil mi? Pekala mümkün. Sexte fantazi örneklerini birkaç maddeyle açıklamaya çalışalım:

Fantazi iç Giyim

Seksi İç Çamaşırları

Cinselliği doruklarda yaşamanın olmazsa olmazlarından olan yegane şey fantazi iç giyim ürünleridir. Kırmızı bir string, jartiyerli takımlar yada tül ve satenin kadın tenindeki ahenkli duruşu; cinsel fantazilerdeki bütün kilitli kapıları açar. Kadının kendi kimliğinden sıyrılıp farklı rollere bürünebileceği bir takım fantazi kostümler de aynı işlevi görmektedir. Seksi iç çamaşırları denilince sadece kadınlar akla gelmesin. Beyler için de fantazi dünyalarına yeni yelkenler açabileceği çok çeşitli erkek fantazi iç giyim ürünleri bulunmaktadır. Yeter ki tabu, yasak ve kısıtlamalar olmasın.

FARKLI MEKAN DENEMELERİ

Fantazi kurmak demek; değişiklik yapmak veya sıradan olmamak demek ise cinselliği farlı mekanlarda yaşamak en eğlenceli, en heyecanlı, bazen de en riskli olanıdır. Cinsellik her zaman yatak odasında ya da yatakta yaşanır diye bir kural yok. Bazen bir mutfak tezgahı, balkon ya da salondaki bir sandalye bile en rahat yataktan daha zevk verici olabilir. Cinselliği evinizin sınırları dışında yaşamak da oldukça heyecanlı ve romantik olabilir. Gözlerden uzak bir sahilde hem de ay ışığının altında, ormanlık bir alanda, asansörde ya da ofis ortamında geçecek heyecanlı dakikalar size unutamayacağınız anılar yaşatacaktır.

ROMANTİZMİN SINIRLARINI ZORLAMAK

Kadınlar için romantik bir ortam her şeye bedeldir. Kulağa hoş gelen güzel bir müzik tınısı, farklı kokuların eşlik ettiği mum ve tütsüler, gül yaprakları ile dolu bir küvet ve doğu mistisizmini çağrıştıran egzotik ambiyans… Böyle bir ortamda erkeğinin sexte fantazi örneklerini içinden geldiği gibi yerine getirecek ve bundan keyif almayacak kadın var mıdır?

Fantazi Aksesuar

FANTAZİ AKSESUARLAR

Şanslı bir nesil olmanın getirilerinden biri de cinsel hayatımıza renk katan fantazi aksesuarlar olsa gerek. Aslında bunlara batılıların söylediği gibi “oyuncak” demek daha doğru olur. Oyun oynamanın hazzını seks ile birleştiren bu materyaller fantazi arayan çiftler için bulunmaz bir nimettir. Genellikle deriden üretilen bu oyuncaklar küçük yaramazlıklar yapmak için çiftler tarafından gün geçtikçe daha çok bilinmekte ve tercih edilmektedir.


MİSYONERDEN VAZGEÇMEK

Cinsellikte yeni trendleri yakalamak için biraz araştırmacı ve yeniliklere açık olmak gerekir. Bilindik yöntemlerin dışına çıkarak, özellikle uzak doğu halkının yüz yıllardır uyguladığı bir takım pozisyon ve hareketleri öğrenmek; hem erkek hem de kadın için sekste Nirvana olacaktır.






 

 

Sexte Fantazi Örnekleri
Sexi İç Giyim Show Video İzle

Facebook'ta Paylaş  Google+ Paylaş

Fantazi iç giyim modelleri ve çeşitleri hakkında fikir edinmek için ilgili sayfamızı görüntüleyebilirsiniz. Gitmek için burayı tıkla!