Erkekler Nelerden Hoşlanmaz?

Kadınların erkekler üzerinde uzman olduğu konuların başında, onların nasıl sinir edileceği gelir. Bir çok kadın bunu farkında olmadan ya da bilmeden yapıyor. Ama kadınlardaki şeytan tüyü her zaman işe yarıyor ve bir erkeğin gönlünün nasıl alınması gerektiğini de çok iyi biliyorlar. Ancak, bir erkeğin hatalarından dolayı bir kadına sinir olması farklı bir şey, bu hatalar sık tekrar ettiğinde erkeğin kadından soğuması farklı bir şey. İlişkide soğukluk evresi başladığında bütün şeytan tüyleri bir kadında toplansa da yine işe yaramayabilir.

Özellikle gururlu erkekler kendileri ile dalga geçilmesinden, toplum içinde küçük düşürülmekten veya dikkate alınmamaktan nefret ederler. Erkeğin bu tür konularda yapacağı ikazların dikkate alınmaması onu sinir küpüne çevirebilir. Erkeklik genlerinden gelen duygularının hissettirilmemesi de onları kötü etkiler. Yakışıklı değil ama sevimli olduğu gibi ifadelere tahammül edemediklerinden kendilerini çok kötü hissederler.

Eşinin yada sevgilisinin belli bir zaman sonra bakımına dikkat etmemesi ve kendine özen göstermemesi de erkeği soğutan sebeplerdendir. Kadının yatarken eşofman takımları ile yatması, eskiden olduğu gibi iç giyim kolleksiyonuyla erkeğini etkilemeye çalışmaması da erkeğin mesafeli davranması için yeterli sebeplerdendir. Yatak odasındaki heyecanın azalması ya da bitmesi başlangıçta erkeği sinir eder ve gitgide araya soğukluk girmeye başlar.

Erkeğin kumandasını bulamaması, gazetelerin okunmadan kaldırılması, maç keyfinin bölünmesi ve arabada dakikalarca bekletilmesi gibi sebepler de sinir krizine girmesi için yeterli olabilir. Kadınlarda olduğu gibi erkeklerin de bu tür sorunları içinde biriktirdikleri unutulmamalıdır. İster kadın ister erkek olsun; yaşanan bu tür küçük sorunlar ne kadar az tekrar ederse ilişkinin ömrü de o denli uzun ve sağlıklı olur.