Erkekleri Baştan Çıkarmanın Yolları

Uzmanlar, kadınlara göre erkeklerin daha kolay baştan çıktığını söylüyorlar. Kadın erkek ilişkilerini inceleyen araştırmacılar; erkeğin aklını başından almak için kadının üst düğmesi açık bir gömlek ya da dar bir kot giymesinin yeterli olduğu konusunda birleşiyorlar. Birçok erkek bu görüntüler karşısında kontrolü yitiriyor.

Erkekler sanılanın aksine g-string gibi iç giyim türlerini çekici bulmuyor. Burada asıl faktör renkler. İç çamaşırında gri, pembe, ten rengi, mavi yada mor gibi renkler çoğunlukla libidoyu arttırmada etkili olmuyor. Erkekleri baştan çıkartmak için siyah ve kırmızı iç çamaşırları her zaman başı çekmekte.

Erkekleri baştan çıkaran bir diğer unsur ise kokular. Erkekler, güzel kokan kadınlara dayanamazlar. Bazen temiz bir ten kokusu; en pahalı parfümden, en seksi iç çamaşırı ya da fantazi iç giyim kostümünden bile daha etkili olabiliyor.

Bilim adamları erkeklerin sinirli bir kadın gördüklerinde de etkilendiklerini söylüyorlar. Erkekler böyle bir kadınla karşılaştığında eli ayağına dolaşıyor. Bu duruma sebep olan şey ise kızgın bir kadının gözlerinin parlaması ve nefesinin sıklaşması olarak gösteriliyor.