Erkekleri Mutlu Etmenin Sırları

Kadınlar hep erkeklerin dış görünüşe önem verdiğinden ve onların şekilci olmasından şikayetçidir. Maalesef doğanın kanunu böyle yazılmış. Kadın her zaman güçlü erkeği, erkek ise her zaman güzel kadını yanında görmek ister. O zaman bu konuda kadınların yapabileceği konulara odaklanmakta fayda var.

Öncelikle her kadın bir manken olmak zorunda değil. Ama erkeğine elinden geldiği kadar bakımlı, hoş ve zinde görünebilir. Öncelikle kendinizle ilgili tespitlerde bulunmanız gerekiyor. Kilo sorununuz varsa mutlaka bir diyetisyenden destek almanız ve onun vereceği programa harfiyen ayak uydurmanız, düzenli spor ve egzersiz yapmanız gerekebilir. Bu hem sizin hem de eşiniz için güzel neticeler doğuracaktır. Unutmayın, gücenebilirsiniz diye eşiniz size fazla kilolarınızdan bahsetmeyebilir.

Madem ki erkek dış görünüşe önem veriyor, siz de onun kredi kartını kullanarak gardırobunuzu yenileyin. Artık örtünmek için değil, güzel görünmek için giyinin. Modası geçmiş iç çamaşırlarınızdan kurtulun ve onun hoşuna gideceğini düşündüğünüz en seksi iç giyim kreasyonlarına yer verin, gardrobunuza fantazi iç giyim ürünleri için yer açın. Bu; hem sizin kendinize olan öz güveninizi geri kazanmanıza hem de eşinizin size daha farklı bir gözle bakmasını sağlar.

Bakımlı olmaya çalışın. Günlük hayatın temposunun sizi yıpratmasına izin vermeyin. Düzenli olarak kuaföre gidin veya vücudunuzda estetiğe ihtiyacı olan kısımlar konusunda bütçe ayırın.