Sapık Damgası Yememek İçin-

 Bütün erkeklerin; sütun gibi uzun bacaklardan, düzgün kalçalardan yada dolgun göğüslerden hoşlandığı herkes tarafından bilinen bir gerçek. Ama bu herkes tarafından bilinen gerçekler sizi diğer insanların gözünde sapık yerine koyabilir.Bütün insanlara; diğer erkeklerden farklı olmadığınızı, genelinin aynı sohbetleri yaptığını anlatmaya çalışmanız faydasız bir çare aramaktan öteye geçmeyecektir.

Ölçülü olmak ilk yapmanız gereken şeydir. Tüm bakışları üzerinize çekmekten vaz geçin. Şakalarınızda seks unsuruna daha az yer verin. Cümlelerinizde “koymak, vermek, istemek yada götürmek” fiillerini kullanırken daha dikkatli olmanız gerekir. Bu tür çağrışımları yaparken ergenlik günlerinizin geçmişte kaldığını unutmayın.

İltifatlarınızda ölçüyü kaçırmayın. İş yerinizdeki kız arkadaşınıza saçının ya da makyajının güzel olduğunu söyleyebilirsiniz. Ama mini etek ya da sütyeninin güzelliğinden bahsetmeye çalıştığınızda işin rengi değişir. İç giyim, kadınların en hassas olduğu konuların başında gelir ve dışarıdan birinin iltifat yada eleştiri yapması son derece yanlış bir tutum olarak algılanır.