Burçlara Göre İç Giyim Tercihleri

Burçlar; günümüz insanları için vaz geçilmez kaynaklardan birisi haline gelmiş durumda. Özellikle bayanlar artık her toplantıdan önce, her seyahatten önce veya her görüşmeden önce burçlarında yazılanlara bir göz atıyorlar. Boşuna dememişler fala inanma, falsız da kalma diye. Bu makalemizde iç giyim zevkinizin burçlara göre uyumundan bahsedeceğiz. İç çamaşırı zevkinizin burcunuza göre uyumunu merak ediyorsanız mutlaka okuyun!

Koç:

Tercih ettiği renkler ağırlıklı olarak kırmızıdır. Koç burcu insanı canlı, ateşli, ve hareketli olma niteliklerini taşır. İlginin üzerinde olmasından çok hoşlanır. Enerjisini yansıtmak için parlak ve canlı renkleri kullanmayı sever. Alışverişe olan tutkusu iç giyimde de kendisini gösterir

Boğa:

İç giyimde beğendiği renkler; mavinin tonları, açık pembe ve liladır. Kendi cazibesini yaratmak için her zaman yüklü paralar harcamaya hazırdır. Güzelliğine çok düşkündür. Güvendiği markalar haricinde alışveriş yapmaz.

İkizler :

Kendini beğendirme arzusunun verdiği çeşitlilik iç çamaşırı seçiminde de ön plandadır. Açık mavi yada pembe gibi renkleri tercih etse de gardırobunda her türlü renkten iç çamaşırına rastlamak mümkündür. İkizlerin çift karakterli olması onu giyim konusunda da farklı yapar.

Yengeç :

İdeal renkleri arasında gri, gümüş yada beyaz ilk tercihlerindendir. Romantik ve duygusal kişiliğinden dolayı iç giyim seçimlerinde pastel renkleri kullanır. Fantazi iç giyime karşı olan zaafı kırmızı ve inci beyazının farklı kombinasyonlarında kendisini gösterir.

Aslan:

Burçlar içinde en ateşli olanı aslandır. Zevkine ve lükse olan düşkünlüğü cesur seçimler yapmasını sağlar. Renk tercihleri dore (ten rengi), açık gri ve leopar desenli olanlardır. Taş süslemeli, dantelli, saten ve tüylü seksi iç giyim ürünlerinden vaz geçemezler.

Başak :

İdeal renkleri başak, krem, sarı ve beyazdır. Kararlı ve programlı yaşam tarzından dolayı her şeyin en iyisini hak ettiğini düşünür. Zor beğenmesinden dolayı alışverişe çok zaman harcar. Renklerin birbirine uyumu konusunda eşsiz yeteneği vardır.

Terazi :

Güzelliğine düşkün olan terazi kadını göze hitap eden iç çamaşırlarını tercih eder. Pembe, fuşya, yavru ağzı gibi pastel renkler idealidir. İç çamaşırı seçimlerinde kaliteli ve özel kumaşları almayı tercih eder. Dış giyimdeki uyumu iç giyimde de gösterir. Nefes kesen seksi kostümleri almaktan geri kalmaz.

Akrep :

İç giyim tercihlerinde siyah, bordo ve koyu kahve tonları ilk sırayı alır. Kimsenin almaya cesaret edemediği seksi iç çamaşırlarını giymekte tereddüt etmezler. Lüks ve gösteriş akrep kadınının vaz geçilmezleri arasındadır. Jartiyer ve seksi kombinezon koleksiyonunun en nadide parçalarıdır.

Yay : 

İkizlerde olduğu gibi yay kadını da renkli bir yapıya sahiptir. Farklı renk ve çeşitlilikteki iç çamaşırlarını giymek onu mutlu eder. Favori renkleri arasında yeşil, kırmızı ve mor ön plandadır. Seçimlerinde kadife ve yumuşak kumaşların yanında leopar, kelebek ve kuş gibi doğal desenleri barındıran modelleri tercih eder.

Oğlak :

Kendisinde bulunan zarafetin verdiği güçle her kıyafeti iyi taşır. İç çamaşırı tercihlerinde gösterişi sevmediğinden dolayı sade ve düz renkleri kullanan modelleri satın alır. Favori renkleri sarı, kahve tonları ve neftidir. Hafif işlemeli dantel sabahlıklar ve saten tercihleri arasındadır.

Kova :

Zevkli bir kişiliğe sahip olan kova kadını; gardırobunda ilginç tasarımları barındırmayı sever. Parlak kumaşlarda mor ve kırmızı tercih sebebidir. Kendine özgü fantazi iç giyim seçimleri çılgınlıkta sınır tanımadığını gösterir. Tüylü ve dantelli favorileri arasındadır.

Balık :

Duygusal balık kadını kişiliğini yansıtan uçuk mavi ve pembe tonlarını tercih eder. Süsüne çok düşkündür. Işıltılı ve renkli kumaşlara düşkündür. Kadifenin sıcaklığı ve ipeğin masumiyeti onun tarzını en iyi yansıtan iç çamaşır kumaşlarıdır.