Erkeklerde Değişmeyecek Özellikler

Erkeğin doğal yapısında var olan bir takım özellikler kadınlar tarafından anlaşılamaz ve bu da aşılması olanaksız sorunlara yol açar. Kadınlar erkekte beğenmediği yada istemediği huyların değişmesinin daha faydalı olacağı gibi yanlış bir kanaate sahiptirler. Halbuki onu anlamaya çalışması ve değişimde ısrarcı olmaması daha iyi sonuçlar doğuracaktır.

Örneğin; futbol izlemek çoğu erkeklerin en büyük tutkularından biridir. Kadının bu gerçeği görmemezlikten gelip erkeğin maç izlemesine yada stada gitmesine izin vermemesi ilişkide derin yaralar açılmasına sebep olabilir. Bu sorunun aşılması sanıldığı kadar zor değildir. Maç saatinde kadının izlemek istediği bir program ya da dizi varsa ikinci televizyon imdada yetişecektir. Bunun yanında kadının eşi yada sevgilisi ile beraber statta maç izlemeye gitmesi de basit çözümlerden biridir. Böylelikle kadın hem maç heyecanına canlı olarak tanık olacak hem de birlikte zaman geçirmenin doyumsuzluğunu yaşayabilecektir.

Erkekte değişmesi imkansız olan alışkanlıklardan bir tanesi de anneye düşkünlüğüdür. Kadının bu konuda yapabileceği çok fazla bir şey yoktur. Erkeği annesinden uzaklaştırmaya çalışmak akıntıya kürek çekmeye benzer.

Erkeklerin büyük çoğunluğu arabası konusunda çok hassastır. Kadının onun en değerli oyuncağına laf söylemesi erkeğin çileden çıkmasına sebep olabilir. Erkeğe küçük bir çocuk gibi davranması ve onu sevindirmesi çok güzel sonuçlar doğurabilir.

Kadınlar erkeklere göre daha sosyal varlıklardır. Ama erkeğin arkadaş çevresi kankalarıyla sınırlıdır. Ne kadar statüsü veya kariyeri önemli bir noktada olursa olsun fark etmez, karşılaştıklarında yine küfürleşmeler ve şakalaşmalar had safhada olacaktır. Kadın bu durumdan zevk almalı ve onları uzaktan izlemelidir.

Erkekler alış veriş yapmaktan nefret eder. Kadının alış veriş konusunda erkeğe yapacağı baskı boşuna enerji harcamaktan başka bir işe yaramaz. Erkeği içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtarmak için güzel bir babydoll satın alması onu heyecanlandırabilir. Hatta erkek eşinin ya da sevgilisinin üzerinde görmek istediği iç giyim ürünlerini kendisi seçerek kadının işini kolaylaştırabilir.