Baci İç Giyim, New York'ta Başarılı Bir Maskeli Balo Kutlaması Düzenledi

Amerika'nın ünlü iç giyim markası Baci, marka bilincini oluşturmak ve alıcılar ve medyayla buluşmak açısından eğlenceli ve kendini ifade eden bir Cadılar Bayramı Partisi düzenledi.

Baci iç giyim düzenlemiş olduğu bu eğlenceli ve keyifli partiyle, SoHo New York'ta 30 Ekim gecesi bir ev dolusu kişiyle maskeli balo eşliğinde Cadılar Bayramı'nı kutladı.

Yerel işletmeler, moda perakendecileri ve medyanın katıldığı parti, akşam 18.00 de başlayıp, gece yarısına kadar sürdü.

Ünlü iç çamaşırı markasının sosyal medya yöneticisi Veronica Rajadnya başta olmak üzere birçok önemli kilit personelinin katıldığı partide, partinin amacının kendini ifade ve eğlence olduğu ayrıca marka bilinirliği yaratma açısından da oldukça faydalı geçtiği bildirildi.

2013 Cadılar Bayramı maskeli balo partisine, yerel moda etkinlikleri düzenleyen Hillary Flowers ev sahipliği yaptı. 30 Ekim tarihinde düzenlene etkinliğine katılan katılımcılar burada, özel seçilmiş on beş adet mankenin sunduğu iç çamaşırı defilesinde keyifli anlar yaşadılar. Baci'nin fantazi iç giyim, korseler, seksi kostümler, fetiş ve diğer bayan iç giyim ürünlerinden oluşan rüya kolleksiyonu katılımcıları görsel olarak gece boyunca teşvik etti. Baci'nin en zarif el yapımı maskeleri Swarowski kristal süslemelerle göze çarpmakta olup, seksi görüntü ilişkilendirmede katkıda bulundu.


Victoria's Secret'ın İlginç Hikayesini okumak için Tıklayın!