Pembe Yalanlar

Yalanın, toplumda “pembe yalan” diye adlandırılan bir çeşidi vardır ki, sanki söylenmesinde hiçbir sakınca yoktur. Bazen pembe yalanın söylenmesi gereken durumlarda doğruyu söylemek gerçekten çok kötü neticeler doğurabilir. Pembe yalana en çok kadın-erkek ilişkilerinde baş vurulur ve çoğunlukla da can kurtarıcı vazifesi görür. Şimdi sizlere birkaç pembe yalan örneği vermek istiyorum:

Birlikte olduğum erkeklerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez

Sevgilinizin kendisinden önceki birliktelikleriniz konusundaki merakı ilişkinizde ciddi sorunlara yol açabilir. Elde edeceği bilgi kendisini eski ilişkileriniz ile kıyaslamasına sebep olacak ve kendisini kötü hissedecektir. En kolay yoldan bu soruyu geçiştirmeli ve konuyu değiştirerek kendisini sıcak bir öpücükle ödüllendirmelisiniz.

Vücut hatlarımı beğeniyorum

Belinizdeki yağlar, selülitleriniz veya basenlerinizin büyüklüğü ile ilgili konuları partnerinizle paylaşmanız; onun yanlış bir seçim yaptığı fikrini aklına düşürecektir. Belki de gerçekten vücut hatlarınızla barışıksınızdır ve en güzel fantazi iç çamaşırlarınızı ona sergilemekte sakınca görmüyor olabilirsiniz.. Yapılması gereken daha doğrusu yapılmaması gereken eşinizi yada sevdiğinizi böyle konularda hakemlik yaptırmaya zorlamamak. Sizin vüdudunuza olan güveniniz onu da memnun edecektir. İç giyim alışverişlerinizdeki doğru tercihler vücudunuzu daha güzel ve seksi gösterecektir.

Senden yakışıklısı yok

İş yerinizde yada komşularınız arasında beğendiğiniz erkek tipleri olabilir. Bu gayet doğaldır. Ama partneriniz sizin gibi düşünmeyebilir. Böyle bir bilgiye sahip olmaması en doğru seçimdir. Beğendiğiniz erkek fantazilerinizde kalacaksa sorun teşkil etmez. Bu; hem size, hem de erkeğinize mutluluk verecektir.

Hiçbir sevgilimi aldatmadım

Doğruyu söylememeniz gereken konulardan biri de aldatma konusudur. Ne kadar samimiyetle söylerseniz söyleyin, erkeğin eline geçecek olan bu bilgi onun size olan ilgi ve bağlılığında çözülmelere sebep olacaktır. Hep sıranın ne zaman kendisine geleceğini merak edip durur ve ihanetin delillerini aramaya başlar.

Sorunlarımı kendim çözebilirim

İçinde bulunduğunuz duygusal sorunları paylaşmanız kadar doğal bir durum olamaz. Ama erkeğinizi sürekli bu sorunlarla meşgul etmeniz sizin ne kadar mızmız bir insan olduğunuz hissine kapılmasına sebep olacaktır. Dozunu iyi ayarladığınız sürece böyle bir yalan söylemeye de ihtiyacınız olmayacaktır. Unutmayın ki kız arkadaşları böyle günler için kurtarıcı niteliğindedir.

Eski sevgilini kıskanmıyorum

Kıskanç tavırlar sergilemek bir noktaya kadar erkeklerin hoşuna gider. Dozajında kıskançlık onun sizi daha çok sevmesine sebep olabilir. Onun hala eski kız arkadaşını sevmediğini ve ona karşı bir ilgisinin olmadığını bilmek en doğal hakkınız. Onu; bu tür sorularla sık boğaz etmediğiniz sürece ilişkilerde sorun yaşanmayacaktır.

Önemli olan boyu değil, işlevi

İlişkinize zarar verebilecek sırlardan biri de budur. Erkeğin vücudu ile ilgili konulardaki şikayetlerine onay vermeniz onu çok rahatsız edecektir. Göstereceğiniz anlayış ve sabırla bu sorunun üstesinden gelebilir ve pembe yalanlar söyleyebilirsniz. Giyeceğiniz seksi bir iç çamaşırı bu sorunu ortadan kaldırmak için birebirdir.

Geçmişle ilgili takıntılarım yok

Geçmiş aşk hayatınızı yeni sevgilinizin önüne dökmeniz onun size farklı bir gözle bakmasına sebep olabilir. Seçimlerinizi yanlış yaptığınızı ve ilişkilerinizde vurdum duymaz davrandığınızı zannedebilir. Geçmişiniz geleceğinizi etkilyebilir. Sevgilinize geçmişten dersler aldığınızı uygun bir dille anlattığınız sürece sorun yaşanmayacaktır.