Kadınlar Erkeklerden Neleri Duymak İstemezler

Kadın erkek İlişkilerinde iletişim ne kadar güçlü olursa ilişki o kadar dayanıklı ve sağlıklı oluyor. Aynı çatı altında yaşayıp tek kelime etmeden geçip giden ömürler her iki tarafta da yara izleri bırakıyor. İlişkinin sağlıklı ve uzun ömürlü olması hem ruhsal hem de fiziksel açıdan tedavi edici özellikler taşır. Bu da erkeğin daha dikkatli davranması için yeterli bir sebep olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kadınların erkeklerden duymaya tahammül edemediği en önemli konuların başında kıskandırılmak gelir. Erkeğin eşi veya sevgilisi yanındayken başka bir kadından çekici yada güzel diye bahsetmesi son derece hatalı bir davranıştır. Bu kişi; televizyonda gördüğü seksi iç çamaşırı giymiş bir manken, ya da yan masada kahvesini yudumlayan bir genç kız olsun fark eden bir şey olmaz. Vereceğiniz bu rahatsızlık size zor anlar yaşatabilir.

Erkeklerin dikkat etmesi gereken bir diğer konu da kadının küçük düşürülmesidir. Erkeğin bulunduğu ortamda ağzından kaçıracağı (şaka yollu da olsa) bir söz; telafisi olanaksız yaralar açabilir. Erkeğin onu yatakta beklerken, karşısında beklemediği bir iç çamaşırı ile gördüğü anda ağzından çıkacak sözler gecenin zehir olmasına sebep olacaktır. Makyaj, saç şekli, giyim yada en önemlisi kilo ile ilgili yapılacak en küçük bir espri bile kadının çileden çıkması için yeterlidir. Kadın o an erkeğe gülüp geçebilir ama sonrasında toparlamak mümkün olmayacaktır.

Günümüz erkek ve kadın modern yaşamında para konusu da sorun teşkil etmektedir. Özellikle kadına; çok para harcadığı yönünde yapılacak bir ikaz, erkeğin kendisini uzun bir tartışmaya hazırlaması demek olur ki bu erkeğin en nefret ettiği şeydir. Erkeğin ekonomik özgürlüğünü kazanmış bir kadına bu tip uyarılarda bulunması son derece yanlış bir tutumdur. Onun; makyajına, iç çamaşırlarına yada kuaförüne harcadığı paranın dile getirilmesi ilişkinin yara almasına sebep olacaktır.