Interfiliere Şangay ve Şangay Modası İç Giyim Fuarı

Bu ticari gösteri, moda endüstrisi ve uluslararası iç giyim eğilimlerinde Çin'in önderliğini gösteren önemli bir buluşmadır.

22-23 Ekim 2013 tarihinde 9. su düzenlenen fuara 60 ülkeden 7000'in üzerinde ziyaretçi katıldı. Katılımcılar, Avrupa, Asya ve Amerikalı 41 iç çamaşırı markası olmak üzere toplam 260'ın üstünde mayo, iç giyim ve fantazi iç giyim markası ile Şangay Fuar Merkezinde buluştu.

Gösteri organizatörleri yaptıkları açıklamada; her bir ziyaretin mümkün olduğunca eğlenceli ve verimli geçmesi açısından ziyaretçileri eğilime odaklayan ve ilham verici şekilde dekore edilmiş baz ürünlerin sergilendiği merak uyandırıcı bir gösteri olduğunu belirttiler.

Bu yıl düzenlenen gösteri için 2012 yılında 2 olan salon sayısı ziyaretçi ve katılımcı sayısının fazla olması nedeniyle 2013 yılında 3 salona çıkartılarak fuar alanı artırıldı.

Tayvan Wacoal Şirketi Ürün Araştırma ve Geliştirme Bölümü Kıdemli Müdürü David Lu, bu fuarın moda endüstrisi için önemli bir toplantı olduğunu ve uluslararası iç giyim eğilimlerinde Çin'in lider ülke olduğunu gösterdiğini söyledi.


Sexi İç Giyim Trendleri hakkındaki makalemizi BURADAN okuyabilirsiniz.